Taiwani puuteekraanide spetsialist Wintek teeb Apple jaoks juba puuteekraane iPhone ja iPod Touchi tarbeks ning on saanud suure tellimuse ekraanidele, mis on umbkaudu tänaste võrgurüperaalide ekraani mõõtu, teatab Reuters.

Reutersi allikas ei osanud öelda, millise toote jaoks uued ekraanid on mõeldud.

Käesoleval nädalal tuli Taiwani meedia välja teatega, et Apple on arendamas puuteekraaniga arvutit ja mõned väljaanded oskavad isegi öelda, et seadet hakkab Aplle jaoks tootma sama maa ettevõte Quanta Computer.

Apple ja elektroonikaettevõtete esindajad kuulujutte loomulikult ei kommenteeri.

Apple puuteekraaniga rüperaali juttu ei maksa ainsa võimalusena võtta. Ameerikamaa ajakirjanikud teavad rääkida jutte, et viimaste kuude jooksul on nähtud Apple kontorisse Cupertinos viidavat autokoormate kaupa raamatuid. Nupumehed on sellest teinud võimaliku järelduse, et mingil hetkel hakkab iTunes’i pood müüma e-raamatuidki ja Apple uus seade on hoopis nende lugemiseks.

Tegelik tõde selgub loomulikult siis, kui uus seade ükskord turule jõuab. Tuletame siinkohal meelde, et ringi kõnnivad mingid tüübid, kes väidavad, et nad on käes hoidnud senisest kolm korda suurema ekraaniga iPod Touch’i moodi asjandust.