Mansory on selle monstrumi loomisel proovinud segada vanadel hot rodide, kaasaegsete SUVide ja tuuningukultuse kõik ühte autosse ja tulemus on meie ees. Porsche Cayenne S’ist ehitatud Mansory Chopster on pigem veider kunsttükk kui päris tarvilik objekt. Rohkem ikka fetiš.

Sügavamalt on asjalood sellised, et juba neli aastat tagasi esitles Šveitsi hullumeelse ettevõtte Rinspeed tuuninguosakond analoogset, ent stiililt veidi puhtamat Chopsterit. Mansory nimelt ostis Rinspeedi tuuninguosa hiljuti ära ning see uus Chopster on selleks, et värsket diili sisse pühitseda.

Mansory Chopsteriks saamiseks on Cayenne’i katus lastud 6 cm madalamale, auto laius on kasvanud 8 cm ulatuses. Kõikjale kerele on mätsitud ohtralt süsinikplastikut, mis siin-seal etendab ka spoilerite rolli, ent on põhiliselt mõeldud ikka hirmutamiseks.

710 hj ja 900 Nm tuleb Porsche V8’st välja tänu Mansory paigaldatud turbolaadijale ja uuele juhtimissüsteemile. Ning lõpetuseks asub väljalaskes mõnus klapp, mille asendit nupuga muutes saab juht dirigeerida summutitorudest pööbli kõrvu karjatavat helipilti.