Võistluse eesmärk on äratada poistes huvi auto- ja motospordi vastu ning selle kaudu tehnika vastu laiemalt. Laste töid hindas viiest autofirmast kokku kutsutud žürii. Eriauhinnad 3 lapsele pani välja seekord ka Filmipood/Videoplanet. Kokku said auhinna koguni 33 last.

Erikülalisena üllatas lapsi auhinnatseremoonial 2008. a. Eesti Meistrid, värskelt Antsla Ralli võitnud Ott Tänak ja Raigo Mölder koos oma võistlusauto Subaru Impreza WRX STI-ga.

Võistlust korraldavad puhtalt missioonitundest Loksa 1. Keskkooli algklasside õpetajad Eve Jürgens, Merike Paap, Malle Krusell ja Terje Sats. Õpetajate sooviks on anda ka nendele poistele võimalus tunnustatud saada, kes ehk muidu õppeedukuse poolest liialt silma ei paista ning toetada sellist enamasti poisilikku huvi üldisemalt, nagu seda autodest unistamine nende joonistamise läbi on.

Arvestades praegust majandusseisu, tuleks eriliselt tänada kõiki võistlust toetanuid: ABC Motors, Reval Auto, Inchcape Motors, Volvo Estonia, Auto 100, Filmipood/Videoplanet ning Ott Tänak ja Raigo Mölder, kes lastele selle joonistuvõistluse meeldejäävaks muutsid.

Selliseid võistluseid võiks küll korraldada üle terve Eesti ning võtta kampa ka tüdrukud. Ehk õnnestub tänapäevasel kombel ettevõtmine osaliselt virtuaalmaailmaski läbi viia.

Võistlustöödega on võimalik tutvuda kuni 28.02 Škoda Tallinna salongis, aadressil Pirni 1 / Paldiski mnt 73.