Prints Charles on tegelikult selles pundis juba pretsedendi loonud. Tema Range Rover, Jaguar ja Audi söövad juba aplalt vana küpsetusõli. Enda Aston Martini lasi prints dresseerida aga vana veini tarbima, mis sobib seda tüüpi autole kindlasti paremini kui lögane ja haisev õli.

Briti kuninglikul perel pole küll vahetut võimu, ent nende sümboolne positsioon annab hea võimaluse erinevate initsiatiivide edendamiseks. Ja nii ongi kuninganna Elizabeth II andnud käsu ehitada tema kasutuses olevad ainulaadsed Bentleyd ümber biokütuseid tarbima.

Bentley State Limousine’e on kuningakojal kasutusel kaks tükki. Need põhinevad Arnage’il, ent on Mullineri keretöökojas seisusele vastavaiks ümber ehitatud. Üks kingiti kuningannale 2002 juubelikingitusena ja teise tellis kuningakoda kohe varuautoks järgi. Kuuldavasti maksis ühe auto ehitamine 14 miljonit dollarit.

Neljatonniseid soomustatud limusiine käitab Bentley kuulus 6,75-liitrine V8, mis annab kuninganna käsutusse 400 hj. See sama jõuallikas hakkabki peagi biokütuseid tarbima. Bentley ise kavatseb kõiki oma mudelid flex-fuel süsteemiga pakkuma hakata alates 2012. aastast.