45-aastasel Lamborghinil on näidata ette rekordilist müüki ja aina kasvavat kasumit juba neljandat aastat järjest. Kogu selle perioodi ajal on toodud igal aastal turule ka üks uus mudel, nagu varem energiliselt lubati.

Lambo väljastatud pressiteates seisab, et nemad ei kavatse mingeid kulusid kokku tõmbama hakata. Järgmisel aastal seisvat ees hoopis laienemine ja diilerivõrgu kasvatamine. Järgmisena tuleb turule novembris esitletud Gallardo LP 560-4 Spider.

edo competition näitab jõuluks kiireimat Lambot

Kogu selle pühadeaegse juubeldamise krooniks demonstreeris edo competition äsja väidetavalt seni kiireimat Lamborghinit LP 710 Audigier’i. Kõigi viie Murcielago LP 640 põhjale ehitatava eksemplari tippkiirus on 360 km/h.

edo insenerid on muutnud doonorauto juures peaaegu kõike, kuni tavapärase ühevärvilise väljanägemiseni välja, mille asemel kaunistavad autot kurjad maalingud nii sees kui väljas. Viimase taga on moekunstnik Christian Audigier, kelle nimigi kiireima Lambo etiketile jõudnud.

Hobujõudude, kiirenduse jms kohta veel andmeid pole ja üldse näib, et edo competition on selle üliluksusliku jõulukingi komplekteerimisel pannud rõhu siiski disainile. Audigier’ga koos töötas värvilahenduse kallal näiteks tuntud kunstnik Marcus Pfeil.

Kingituse saaja või selle ostja võib muidugi nii eksklusiivse toote juures mõnest modifikatsioonist loobuda. Lisaks pakutakse uue auto omanikele võimalust kihutada nendega kas Saksamaal Papenburgi või Itaalias Nardo ringrajal. Ja lõpetuseks antakse soovi korral võimalus õppid neil radadel kiireimat sõitu otse sakslasest autosportlase Patrick Simoni juhendamisel.