Just nimelt seda, millist arvutit kasutajad tegelikult tahaksid, üritavad Intel ja Asus õppida lehekülje WePC.com abil, mis üritab koguda kokku kasutajate mõtteid arvutite koostamise ja disainimise valdkonnas ning luua nende abil seeria „maailma esimesi kogukonna disainitud arvuteid“, vahendab CNet.

Leheküljel on eesmärgid jagatud kolme rühma, milles siis kasutajad saavad koos arutada millised võiksid välja näha unistuste netbook’id, sülearvutid ja mänguri sülearvutid. „Lehekülje külastajad saavad jagada omi ideid, hinnata esitatud kontseptsioone ja vahetada teiste kogukonna liikmetega mõtteid „unistuste PC-st“ ,“ kirjeldas Intel lehekülje eesmärke oma pressiteates.

Enamus pakutud mõtteid on üsna tavalised arvutikasutajate peavoolu soovid: võimsamad akud, vähemläikivad ekraanid ja kergem kaal. Esitatud on nii spetsiifilisi nõudmisi protsessoritele kui ka soove kõrgresolutsiooniga ekraanide ja 3G ühenduse järele.

On ka loomingulisemaid soovitusi nagu näiteks tugev veekindel ja ujuv sülearvuti, mis pimedas helendab.

Pakutud on veel telepaatilist ajulainete peale toimivat kasutajaliidest ja juustega rüperaali, millele siis iga kasutaja saaks endale meeldiva soengu lõigata. Juuksed loomulikult kasvaksid, et aasta jooksul võiks teha endale rõõmu erinevate soengutega.