Autot hakkab Pininfarina koostöös prantsuse kerefirmaga Bolloré tootma juba järgmisel aastal. Nimetatud prantsuse firma on elektriautonduses juba praegu kõva tegija ning sellise soliidse toote ehitamine ei saa olla muud kui edukas ettevõtmine.

Neljaukseline kompaktauto mahutab neli inimest disain tuleb Pininfarinalt. Elektriline jõuallikasüsteem koos akude, keerulise eriti mahuka, ent kompaktse energiatalletussüsteemi ning katusele ja kapotile tõmmatud päikesepaneelidega on Bolloré toodang.

Liikumiskauguseks pakub B0 250 km. Täielikuks laadimiseks on auto tarvis ühendada juhet pidi tavalisse seinakontakti ning seda vaid mõneks tunniks. Tippkiirus on vähemalt ideeautol 130 km/h peal elektrooniliselt limiteeritud, ent kiirenduseks sajani kuluvat reipad 6,3 sekundit.

Tootmisplaanid on saanud kõikidelt asjaosalistelt kindla käe alla. Järgmise aasta lõpuosas startiva produktsiooni maht sõltuvat puhtalt akude tarnimise kiirusest. B0 näeb igatahes välja nagu päris auto, mida ka normaalsed inimesed meeleldi omaks. Selles on küll elektrimootor, ent sel ei puudu autoentusistilegi mõjuv klassikaline võlu ega ole ka tegu üksnes rikkureile mõeldud rohelise mänguasja või staatusesümboliga.