Londoni autonäitusel esitletud brittide Lightning GT on elektriauto, mis ei hülga sealjuures klassikalist superautolikkust. See on kena ja kuri nagu üks inglise sportauto olema peab, meenutades veidi TVRi.

Kuna GT-välku edasi viivad mootorid paiknevad ratastes, on autol ideaalne kaalujaotus. Ka on sõidukis seetõttu palju vaba praktilist ruumi. Kapoti all on näiteks avar pagasiruum, puudub vajadus raske diferentsiaali järele jne. Tava-auto elementide asemel kannab Lightning GT hulka akusid, mille raskus peaks saavutatud kaalukatuse kustutama. Auto on aga endiselt kerge, kuna kere on süsinikust ja kevlarist.

Akude komplekt ise on samuti suhteliselt kerge. Kasutatakse tõhusaid ja temperatuurikõikumistele kindlamaid nanotehnoloogilisi akusid NanoSafe. Lightning GT 700 hobujõudu tagavad kiirenduseks sajani vaid neli sekundit. Lightning Car Company sõnul tagab juba kümneminutine laadimine sõiduulatuseks 320 km! Uskumatu, aga sellest ju ollaksegi alati unistatud. Laadida saab kodugaraažis, elektriks töödeldakse ümber ka pidurdamisel vallanduv energia. Osta saab seda taevalikku kingitust alates 2010. aastast. Tükikese tuleviku eest tuleb aga välja käia enam kui kolm miljonit krooni. Hulk GT-välke on juba ka ette tellitud.