Võistlusklassidest olid sündmusterohkemad kindlasti vormelite ja seeriaautode ühislähted, mille raames õnnestus ka eestlastel kõrgeid kohti hõivata. Vormel 3 klassis jäi sedapuhku paraku poodium veel soomlaste valitseda — paremusjärjestus oli järgmine: Jesse Krohn, Teppo Suvanto, Rami Räikkönen. Vormel Baltic’u esimese otsa kohtad kuulusid aga seevastu eestlastele — Toomas Kallasmaa, Erko Vallbaum ja Martin Laur olid parimad.

Pingelised olid ka Super Touring seeriaautode võistlusstardid kus kahel korral jäi eestalsel Raimo Kullil napilt puudu stardi võidust. Finiseerides esimese stardi esimesel kohal tõi rajapiirde riivamisega kaasnenud karistus kaasa taandumise teiseks. Teise stardi õnnestunud lähte ja sellega kaasnenud juhtpostitsiooni röövis ebaõnnestud pit-stop, mis taandas eestlase taaskord teisele positsioonile. Kokkuvõttes oli kiireim soomlane Pasi Lähteenmäki, kellele järgnes Kulli ning seejärel omakorda Mika Heinonen.

GT klassi startides oli võidukas Dodge Viper’il võistelnud Pertti Kuismanen, edestades eestlasi Tõnu Soomerit ja Rain Pilvet. Super 1600 klassi esikolmiku moodustasid aga lätlane Lauris Vidzis ja eestalsed Kaspar Aruvee ning Raul Karu.

Vaatemängulised Legends klassi stardid ei näinud sedapuhku kuulsate maailmanimede võidutantsu. Ei Heikki Kovalaineni kui ka Kimi Räikköneni isa ei suutnud Legends klassi kiireimaid kõigutada. Parimaks osutusid Jere Rantaniemi, Rory Penttinen ja Petri Ylinen.

Järgmist suuremat vormelite ja ringrajaautode vaatemängu on Eestis oodata 11. augustil Pärnu ringrajal.