Huawei uute toodete esitlusel avalikustati mitmed kauaoodatud seadmed. „Eriline rõhk oli nutikellade uuenduslikkusel ja avalikkuse ette toodi tervelt kolm uut mudelit: Huawei Watch GT 5, Watch D2 ja Watch Ultimate Green Edition,“ jagas tehnoloogiaekspert ja Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina.

Esitlusel erilist tähelepanu pälvinud Watch GT 5 nutikellad on täiustatud tervise ja treeningute monitoorimise süsteemiga. „See võimaldab näha täpsemaid tulemusi kiiremini. Samal ajal on kella välises pooles rõhku pandud selle stiilsele disainile. Pro-versioonil on kaks mudelit: meestele suunatud 46 mm mudel on valmistatud vastupidavast titaansulamist ja väiksem, 42 mm naistele suunatud mudel on nanokristallilise keraamilise raamiga, mis tagab kella vastupidavuse ning annab sellele elegantse välimuse,“ kirjeldas Mishina.

Uus nutikell pakub ka professionaalsel tasemel spordifunktsioone. „Watch GT 5 Pro on saanud kauaoodatud golfirežiimi, millel on üle 15 000 golfiväljaku kaardi üle maailma. Samuti on sukeldujatel võimalus valida režiim, mis aitab põhjalikumalt jälgida just allveespordiga seotud andmeid. Lisaks on kellal professionaalsed funktsioonid maastikujooksuks, sealhulgas segmenditud navigeerimise tugi ja võimalus ise tähistada läbitud punkte kaardil, et tagasitulek oleks lihtsam,“ avaldas Mishina.

„Olenemata funktsioonide mitmekesisusest on kella aku kestvus muljet avaldav – suuremad Watch GT 5 ja GT 5 Pro mudelid peavad ilma laadimata vastu kuni 14 päeva, väiksemad mudelid kuni 7 päeva,“ kinnitas tehnoloogiaekspert.

Mishina sõnul osalesid esitlusel rahvusvahelised sportlased Pamela Reif ja Sir Mo Farah, kes rääkisid oma kogemustest Huawei kellade kasutamisel. „Reif tõi esile kella stiilsuse ja funktsionaalsuse, samas kui Farah rõhutas spordiseadmete täpsust ja kasulikkust jooksjatele, tuues esile näiteks uue GPS-süsteemi ja jooksu analüüsi funktsioonid,“ sõnas Mishina.

Lisaks tutvustati uut nutikella Watch D2, mis on muu hulgas ka randmepõhine vererõhu jälgimise seade ja sertifitseeritud ka mitmes Euroopa riigis meditsiiniseadmeid käsitleva määruse järgi. „See kell mõõdab vererõhku sama täpselt nagu vererõhuaparaat, olles samal ajal kerge ja mugav kanda,“ rääkis Mishina uuest kellast, mis muudab seadme eriti kasulikuks neile, kel vererõhuga probleeme. Ta lisas, et vererõhutehnoloogia, mida Huawei on arendanud juba üle üheksa aasta, on valminud pikaajalise koostöö tulemusena maailma juhtivate hüpertensiooniekspertidega.

Esitlusel tutvustatud kõrgema kategooria käekella Watch Ultimate Green Edition eristavad teistest selle funktsioonid, mis on suunatud seiklejatele ja sportlastele. „Näiteks on sel täiustatud matkamise režiim, mis võimaldab alla laadida matkaradade faile ja kasutada täpset navigeerimist ka raskemates oludes. Kellal on ka täiustatud funktsioonid golfi mängimiseks, mis annavad mängijatele täpsed andmed löökide kohta ja pakuvad virtuaalse assistendi abi,“ kirjeldas Mishina ja lisas, et kell on valmistatud väga vastupidavatest materjalidest ning nende valimisel on fookuses olnud ka kella disain.

Lisaks Eesti turule jõudvatele nutikelladele esitleti Barcelonas ka uusi Huawei tahvelarvuteid MatePad Pro 12.2 ja MatePad 12 X. „MatePad Pro on varustatud OLED-ekraaniga, mis tagab selge ja paberilaadse visuaalse kogemuse, muutes selle ideaalseks tööriistaks nii kunstnikele kui ka professionaalidele, kes otsivad loovaid lahendusi. MatePad 12 X on aga loodud nooremale põlvkonnale, pakkudes stiilset disaini ja suurepärast jõudlust, mis toetab nii igapäevaseid kui ka loovaid tegevusi,“ kirjeldas Mishina esitletud tahvelarvuteid.

Jaga
Kommentaarid