Äsja Inchcape’i Peetris asuvasse Fordi esindusse jõudnud elektriline Ford E-Transit kannab mudelinumbrit L3H2 ja on tõeliselt pikk ja suure mahutavusega masin.

Selle pikkuseks on lausa 5,98 meetrit (teljevahe 3,75 meetrit), mis tähendab, et kaubanduskeskuse parklas tuleb alati arvestada sellega, et enda alla tuleb võtta poolteist otsakuti asuvat parkimiskohta. Täismass on kaubikul 3500 kilogrammi, kandevõime näiduks 750 kilo ja mahutavuseks 15 kuupmeetrit. Seega on vaid väiksem kandevõime see, mis masinat diisel-Transitist nende näitude osas eristab (ICE-versioonil on kandevõime kuni 2,4 tonni).

Ford E-Transit

Ning jah, tegemist on täiselektrilise tagaveolise ning loomulikult automaatkäigukastiga masinaga, millel võimsust 100 kW ehk 134 hj.

Tundub ideaalne lahendus neile ettevõtjatele, kellel vaja mitte liiga rasket, ent mahukat kaupa vedada peamiselt linnalähipiirkonnas või ka eri linnade vahel juhul, kui endal laadimisvõimalus neis olemas (avalikus võrgus küsitakse elektri eest meil teatavasti kolmekordset hinda).

Jaga
Kommentaarid