„Ma ise ei usu sugude vahelisse pidevasse võrdlemisse - ma usun, et sama palju, kui on nõrku ja laiskasid noormehi, on ka naisi,“ rääkis Kärt Praks oma kogemusest naisena kaitseväes.

Saatekülaline Kärt Praks teenib täna riiki mereohvitserina ning annab oma panuse ka nt naiskodukaitse ridades. Tema esimene valik polnud mitte kaitsevägi, vaid rekreatsioonikorraldus ning sportlik eluviis saadab teda tänini. Muuhulgas on ta läbinud täispika Ironmani ning võitnud NATO reservväelaste mitmevõistlusel MILCOMP naiste arvestuses võistkondliku kuldmedali. Vabal ajal peab ta hobikorras talu.

Delfi saates „Eriväelase jutud“ räägitakse Eesti vabaduse eest vajaduse korral elu hinnaga seisjatest teisiti, kui oleme meedias tavaliselt harjunud. Endine erioperatsioonide väejuhatuse sõdur ja praegune Combat Ready koolitaja Robert Käsper keskendub „Eriväelase juttudes“ kaitseväele, kaitseväelastele ja nendele, kes tegelevad või tegelesid riigi julgeoleku tagamisega. Külalistega sukeldutakse nende teekonda ja mõttemaailma, milleläbi saab avardada enda maailmapilti.

Logi sisse ja/või hakka Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet või kuulata seda podcast’ina!