Ajateenistuse pikendamisest rääkides sõnas Pevkur, et see sai juba ära ära tehtud - ajateenistus on nüüd osaliselt 12-kuune. „Intensiivsus ja töö iseloom on eri üksustel nii erinev, igal pool pole seda kindlasti vaja.“

Hanno Pevkur on Kaja Kallase teise ja kolmanda valitsuse kaitseminister. Riigikokku valiti ta esmalt 2007. aastal, millele eelnevalt töötas juristina. Pevkur on läbi aastate tegutsenud siseministri, justiitsministri ja sotsiaalministrina. Lisaks on ta Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liige ning 2012. aastast Eesti Võrkpalli Liidu president.

Delfi videopodcast „Eriväelase jutud“ avab Eesti vabaduse eest vajadusel elu hinnaga seisjaid teisiti, kui oleme meedias tavaliselt harjunud. Endine erioperatsioonide väejuhatuse sõdur ja praegune Combat Ready koolitaja Robert Käsper keskendub „Eriväelase juttudes“ kaitseväele, kaitseväelastele ja nendele, kes tegelevad või tegelesid riigi julgeoleku tagamisega. Külalistega sukeldutakse nende teekonda ja mõttemaailma, milleläbi saab avardada enda maailmapilti.

Logi sisse ja/või hakka Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet või kuulata seda podcast’ina!