Tänaseks on turul väga palju erinevaid juhtmevabasid kõrvaklappe ning selleks, et ka avatud kõrva tehnoloogiaga kõrvaklapid vastaksid nõudliku tarbija ootustele, pühendas Huawei lausa kolm aastat nende väljatöötamisele. „Eriline tähelepanu klappide väljatöötamisel oli pööratud nende mugavale disainile – C-Bridge klambrikujuline disain töötati välja analüüsides üle 10 000 inimese kõrvakuju, et tagada optimaalne disain, mis sobiks kõikidele kasutajatele,“ räägib tehnoloogiaekspert ja Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina.

Huawei FreeClip kõrvaklapid on esimesed, kus ei ole määratud vasak ja parem pool. „Neil klappidel on nutikas kandmist tuvastav tehnoloogia, mis teeb automaatselt kindlaks vasaku ja parema kõrva ning vahetab vastavalt helikanaleid,“ räägib tehnoloogiaekspert.

Kantavad tehnoloogiavidinad ei peaks olema vaid tarbeesemed. „Huawei uus strateegia on suunatud sellele, et kõrvaklapid ja nutikellad ei oleks ainult praktilised vaid mõjuksid ka stiilse aksessuaarina. Me kanname neid määrava osa oma päevast, seega sobivuses järeleandmisi ei tasuks teha. FreeClip kõrvaklapid on saadaval kahes värvitoonis – elegantsed lilla ja must, mati viimistlusega laadimiskarbis,“ tutvustab Mishina.

Avatud kõrva tehnoloogia on mugavam

Uued Huawei FreeClip kõrvaklapid on avatud kõrva tehnoloogiaga. „Need sobivad eelkõige neile, kes peavad traditsioonilisi juhtmevabasid kõrvaklappe ebamugavaks, soovivad muusikat või podcaste kuulates olla ümbritsevaga kursis või hoopis vajavad klappe, mis püsiksid hästi kõrvas ka sportides,“ toob Mishina kõrvaklappide eripära esile.

„FreeClip kõrvaklapid ei blokeeri kõrvakanalit – see omakorda muudab kandmise mugavaks, kuid samas võimaldab kuulda ümbritsevaid helisid, näiteks liiklusmüra. Klassikalisi mürasummutavaid kõrvaklappe ei pruugi olla nutikas liikluses kanda,“ räägib Mishina avatud kõrva tehnoloogia vajalikkusest.

Kuigi FreeClip kõrvaklappide kasutajad kuulevad ise ümbritsevaid helisid, siis parima kõnekvaliteedi tagamiseks summutavad kõrvaklapid kõne jaoks üleliigsed hääled ning tuulemüra. „Seega ei pea kartma, et liikvel olles nende klappidega kõnekvaliteedis järeleandmisi peaks tegema,“ kinnitab tehnoloogiaekspert.

„Kõrvaklappe välja töötades on Huawei rõhku pannud ka sellele, et tooteid saaks ka kogu päeva kasutada, ilma neid laadimata – Huawei FreeClip kõrvaklappidega on võimalik kuni 36 tundi muusikat kuulata, sellest 8 tundi järjest ilma laadimiskarbita. Seega saab nendega terve tööpäeva järjest kõnesid teha või olla pikkadel lennureisidel, ilma neid vahepeal laadimata,“ kinnitab Mishina.

Jaga
Kommentaarid