Küberesteetilises festivalimelus on avastamiseks hulgaliselt põnevaid ja interaktiivseid EXPO-alasid, saab tutvuda nii Eesti striimeritega kui ka õppida kuidas striimimisega ise algust teha. Turniiriprogrammis vallutavad pealava League of Legends ja Counter-Strike 2 finaalid, LAN-võrgupeol toimub KFC PUBG: Battlegrounds turniir ning kohapeal saab osaleda Gran Turismo 7 turniiril. Lisaküpsisena on PIXO Festil 21+ vanuses külalistele eraldi ala koos nostalgiliste retro-konsoolidega.

„Eestis on hetkel veel vähe võimalusi, et ennast selle maailmaga reaalelus kurssi viia ning sarnaste huvidega inimestega kohtuda. PIXO Fest püüabki seda tühimikku täita - ootame festivali külastama nii tõelisi mänguentusiaste kui ka neid, kes selles maailmas alles esimesi samme teevad. Vanus, seejuures pole kindlasti määrav tegur - pigem tahe ja soov mängulisema maailma suunas. Me soovime loodava festivaliga pakkuda võimalust ennast harida, avastada uusi asju, suhelda ja loomulikult mängida. Ootame ka näiteks neid lapsevanemaid, kes sooviksid oma järeltulijaid nende teekonnal toetada, aga pole veel täpselt aru saanud, mida näiteks e-sport või mängimine tähendavad. Teiselt poolt tahame ka diskuteerida mängurimaailma pahupoolte ja vaimse tervise säilitamise teemadel,“ kommenteerib ürituse korraldaja Mihkel Lubi.

PIXO Festil leiab igas vanuses külastaja endale midagi sobivat. Piletimüük on juba alanud ning huvilisi on oodata kuni 4000, mille hulgas LAN võrgupeole pääseb 100 kiiremat.

Lisainfo:

Veebileht: pixofest.ee