Alustame algusest - kuidas tekkis Martinil huvi rajasõidu vastu ning kuidas käis progressioon professionaalsesse sõitu? Kas seal on mingeid "otseteid"?

Kas tõesti pole võimalik karjäär mootorispordis, kui sa pole maast madalast karti sõitnud? Millised "stopperid" on neil, kes hiljem alustavad ning kas neil on üldse lootust tempos püsida?

Kui suur vahe on elukutselistel ja nö "gentleman driver"-itel? Aga neil, kes näiteks GT Academy kaudu sõidusimulaatorist päris võistlusauto rooli pääsenud on?

Kui oluline on võidusõitjale trenn sõidusimulaatoris? Kas hooajaväliselt nühivad simulaatorit sõita kõik elukutselised juhid ning mis sellest kasu on? Kas simulaatorisõit võib kinnistada ka halbu harjumusi?

Räägime ka üliolulisest aspektist, mis tihtilugu võistluste varju jääb - füüsiline trenn. Millised jõud ringrajasõitjatele eri klassides mõjuvad ning kuidas keha sellega harjutada, millele eriti rõhku panna?

Kõiki saatejuhtide küsimusi ei jõudnud ammugi läbi käia, seega tuleb Martiniga lähitulevikus ka teine episood, kus püüame rohkem keskenduda sellele, millised autod talle endale päriselt meeldivad, kuidas rajasõiduga alustada soovija seda teha võiks ning kuidas oma tulemusi parandada.

Stuudios on autoentusiastid Veli V. Rajasaar ja Remi Mõngelius, külas käis Martin Rump. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kus saab meile jätta kuulajakirju ja tagasisidet. Head kuulamist!

1x
00:00