Alustame liiklusuudistega - Haapsalu suunale on pandud uus kiiruskaamera, Vineeri-Pärnu mnt ristmikul on liikluskorraldust muudetud ning Tallinnas on mitmes kohas kehtestatud senisest madalam piirkiirus.

Räägime ka parkimisest - elektriautode tasuta parkimise lõpetamisest Tartus kuni palju furoori tekitanud parkimistasude kolmekordistamiseni linnamaasturitele Pariisis.

Apple on oma auto kohta uued tähtajad ja eesmärgid välja käinud ning oma esimese sõidu tegi maailma suurim kruiisilaev Icon of the Seas.

Eurominutite rubriigis on teemaks üleliidulised karistused liiklusrikkumiste eest - hääletati muuhulgas, mis rikkumiste eest juhtimisõigus võetakse ning kui kiiresti peaks info liiduriikide vahel liikuma.

Kordame ka üle käesoleva aasta rallikalendri ning räägime lühidalt Otepää talverallist, kus Indrek kohal käis. Galeriid ja kokkuvõtet saab vaadata siit.

Üle pika aja on meil uus kuulajaküsimus: mis on see mitte enam toodetav automudel, mis jagab nime ühe Baltikumis, sh Eestis praegu tegutseva restoraniketiga? Vastata saab, nagu ikka, meie sotsiaalmeediakanalites või kirjutades veli@accelerista.com või indrek@accelerista.com.

Saate põhiteema on 2023. aasta kokkuvõte: automüük Eestis, Euroopas ja üle maailma ning Eesti liiklusaasta. Mis olid enimmüüdud autod ning kas mõni mudel saavutas selle tiitli ka mitmel turul? Võtame kokku ka Tesla 2023. aasta tulemused ning Elon Muski tulevikuennustused ja -lubadused.

Nädala proovisõiduauto on KGM Torres. Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kus saab meile jätta kuulajakirju ja tagasisidet. Head kuulamist!

1x
00:00