Pärnumaa Kutsehariduskeskuse võiduprojekti „Curriculum Material Development in Vocational Education Through 3D Printing“ peamine fookus oli, kuidas kasutada 3D-printimist kutsekoolides. Näiteks saab 3D-printimist kasutada auto parandamise juures, tõi Priit Auväärt näite. Veel tuleb juttu sellest, millised on üldised trendid sellise tehnoloogia ja printimise maailmas. „Kolm aastat tagasi polnud meil ühtki printerit, nüüd on meil eraldi klassiruum printerite ja skänneri jaoks. Koostööprojekti mõte ongi selles, et viiel koolil on koos palju lihtsam tulemusteni jõuda,“ lisas ta.

Tallinna Suitsupääsupesa Lasteaia võiduprojekt „Learning is interesting and fun“ – „Õppimine on huvitav ja lõbus“ on õpetaja Marilyn Palla sõnul kasvanud asutuse konkreetsetest vajadustest. Palla tutvustab muuseas, kuidas integreeriti õppetöösse nutiseadeid ning roboteid ning kuidas tutvustati neid uusi vahendeid nii õpetajatele kui lapsevanematele.

Mõlemad saatekülalised räägivad ka, kuidas nad leidsid endale projektipartnerid ning mida maksab valikul silmas pidada.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri tegemistega saad end kursis hoida meie veebilehel eeagentuur.ee, Facebooki lehel või Instagramis @erasmuselood.

Saatejuht Sabina Sägi, Priit Auväärt, Marilyn Palla

Jaga
Kommentaarid