Redwood City maanteepolitsei teatel juhtus õnnetus kell 14.04 maanteel nimega SR 35 (Skyline Boulevard) Page Mill Roadist lõuna pool. Tesla Cybertruckis viibis kolm inimest ja sellele sõitis otsa 17-aastase juhitud 2009. aasta Toyota Corolla.

Toyota Corolla sõitis teadmata kiirusega maanteel SR-35 lõunasuunas, kui juht teadmata põhjustel paremale pööras, tabas auto parema küljega muldkeha, võttis suuna uuesti sõiduteele, ületas kahekordsed kollased jooned ja põrkas kokku põhja suunas sõitnud Tesla Cybertruckiga.

Tesla juht sai kerge vigastuse ja keeldus arstiabist. Tesla Cybertrucki ei sõitnud autonoomses režiimis. Ilm oli sündmuskohal hägune ja märg.

Ühe kasutaja poolt Redditisse postitatud piltidel on näha Corolla esiotsa olulisi kahjustusi. Cybertruckil on avanenud külgmised turvapadjad ning vähemalt juhi poolel ei paista autol olevat vigastusi.

Corolla nägi pärast õnnetust välja selline:

Õnnetus Cybertruckiga

Õnnetuse asukoht:

Ametivõime teavitati õnnetusest pärast kokkupõrget automaatse tekstisõnumiga. Teslal on nimelt funktsioon, mis teavitab turvapatju käivitava kokkupõrke korral automaatselt 911-e. Õnnetusse sattunud Cybertruck oli tõenäoliselt Tesla enda ettevõtte auto, kuna kandis Texase tähist ja Palo Alto registreeringut.