„Praegu on oht suurem kui kunagi varem – ja ohtu defineerin nii, et kui suur on võimalus, et Venemaa teeb midagi sõjalist meie vastu,“ selgitab Herem Delfi militaar-podcast’i „Eriväelase jutud“ seitsmendas osas.

Herem on alates 2018. aasta 5. detsembrist Eesti kaitseväe juhataja ja auastmelt kindral. Alates 2012. aastast oli ta kaitseväe ühendatud õppeasutuste ülema asetäitja ning 2013. aastast õppeasutuste ülem. 2016. aasta juulis asus ta juhtima kaitseväe peastaapi, kuni ta kaitseväe juhataja ametikohale valiti. Ta on ühtlasi esimene kaitseväe juhataja, kes ei ole teeninud ühegi välisriigi relvajõududes.

„Eriväelase juttude“ seitsmendas osas räägib Herem nii tööalastest kogemustest ja õppetundidest kui ka isiklikust, sh kodusest elust.

Delfi video-podcast „Eriväelase jutud“ tutvustab Eesti vabaduse eest vajaduse korral elu hinnaga seisjaid teisiti, kui oleme tavaliselt harjunud meedias nägema-kuulma. Aastaid kaitseväes erioperatsioonide väejuhatuses töötanud, ka välismissioonidel osalenud Remo Ojaste, kes on nüüdne konsultatsiooniettevõtte Combat Ready asutaja ja juht, vestleb „Eriväelase juttudes“ inimestega, kelle töö, süda ja kutsumus on otseselt või kaudselt seotud lahinguväljaga. Ta esitab küsimusi, peab dialoogi ja jõuab teemadeni, milleni jõuab vaid sõjaväelane sõjaväelasega rääkides.

Logi sisse ja/või hakka Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet või kuulata seda podcast’ina!