„Uute tehnoloogiate väljatöötamisel lähtutakse alati tarbija vajadustest ja trendidest. Näiteks kui nüüd on tavapäraseks saanud kaugtöö tegemine, siis on tarbijate fookuses hea heli- ja kõnekvaliteedi olemasolu, sõltumata keskkonnast. Inimesed peavad koosolekuid nii bussis, rongis kui ka kohvikutes – oluline on, et tehnoloogia tuleks kaasa ja tagaks kvaliteetse kõne ilma taustamürata,“ selgitas tehnoloogiaekspert ja Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina tarbijate vajadusi.

„Näiteks uutel Huawei Freebuds Pro 3 kõrvaklappidel on kvaliteetsemate kõnede läbiviimiseks välja arendatud uuenduslik vaikse kõne funktsioon, mis võimaldab tabada inimhääli ja neid selgemaks muuta, samal ajal taustamüra vähendades. Seega on mikrofoni sisenevat inimhäält hästi kuulda isegi lärmakas keskkonnas,“ tõi Mishina näite. „Õues liikudes suudavad Huawei FreeBuds Pro 3 kõrvaklapid blokeerida kuni 9 m/s tugeva tuulemüra,“ lisas ta.

Lülita muust maailmast välja

Kaasaegsetel kõrvaklappidel on väga oluline ka kvaliteetne mürasummutusfunktsioon, mis võimaldab ükskõik kui rahutus keskkonnas end muust maailmast välja lülitada ja keskenduda sellele, mis parasjagu oluline on.

„Huawei FreeBuds Pro 3 kõrvaklappidel on uuendatud tark ANC 3.0 funktsioon, mis tagab, et vaikses keskkonnas ei ole mürasummutus liiga tugev ega põhjusta kõrvale survet ja ebamugavustunnet ning samas kärarikkas ümbruskonnas pakub piisava mürasummutuse, et kasutaja saaks rahuliku kuulamiskogemuse,“ tutvustas tehnoloogiaekspert.

Helikvaliteet on prioriteet

„Parima helikvaliteedi tagamiseks on Huawei pühendunud sõltumatule uurimis- ja arendustegevusele juba üle kümne aasta. Praegu on Huaweil kuus suuremat helilaborit üle maailma, mis hõlmavad selliseid tootekategooriaid nagu nutitelefonid, arvutid, nutiekraanid, kõlarid, autosüsteemid ja juhtmevabad kõrvaklapid,“ selgitas Mishina Huawei pühendumust pakkuda parimat helikvaliteeti.

„Uutel kõrvaklappidel on helide sagedusvahemik äärmiselt lai ning kuulaja kõrvu jõuavad selgelt nii kõrged helid, bassid kui ka kogu vahepealne skaala. Seega muusikat nautides tekib tunne, justkui viibiks elaval kontserdil,“ tutvustas Mishina ja tõi näite, et uutel Huawei FreeBuds 3 Pro kõrvaklappidel ulatub bass koguni 14 hertsini ja kõrgemad sagedused 48 kilohertsini.

Stiilne välimus ja mugavus

Tarbijad muutuvad aina teadlikumaks ka selle osas, et tooted, mida nad rohkelt kasutavad, oleksid nahasõbralikud. „Huawei FreeBuds 3 kõrvaklappide otsad on nahasõbralikust silikoonmaterjalist. Nii toorained kui ka valmistooted on läbinud mitmeid katseid ja vastavad standarditele, mis tagavad ohutuse ja mugavuse igapäevaseks kandmiseks,“ kinnitab Mishina.

Kõrvaklappide valikul on oluline ka nende välimus ja praktilisus. „Uued Huawei FreeBuds Pro 3 kõrvaklapid leiab kolmes loodusest inspireeritud värvis: valge, roheline ja hõbedane. Seega saab kasutaja just endale sobiva valiku teha,“ rääkis asjatundja. „Lisaks võimaldavad need kõrvaklapid muusikat kuulata laadimiskarpi kasutades koguni kuni 31 tundi ja korraga saab ühendada kõrvaklappidega kaks seadet – seega ei pea uue seadme lisamiseks alati eelmisest lahti ühendama,“ lisab Mishina kasutusmugavuse kohta.

Jaga
Kommentaarid