„Aga kui võtan meie üksuse ja väejuhatuse juurde, siis ta andis meile väga palju. Oli väga palju õnne, et me ise jäime terveks,“ lisab Meimer Delfi militaar-podcast’i „Eriväelase jutud“ viiendas osas.

Meimer läbis ajateenistuse Kuperjanovi jalaväepataljonis 1999. aastal ning on teeninud mereväe rannakaitsekompaniis rühma- ja kompaniiülemana. Ta oli 2005. aastal üks kaitseväe erioperatsioonide grupi asutajaid ning teenis erioperatsioonide väejuhatuses 2019. aastani. Tänavu suveni teenis ta kaitseväe peastaabis vanemstaabiohvitserina. Meimer on lõpetanud kõrgema sõjakooli (praegune kaitseväe akadeemia) ja Balti kaitsekolledži ning osalenud erioperatsioonide väejuhatuse koosseisus välisoperatsioonidel Afganistanis ja Malis.

„Eriväelase juttude“ viiendas osas räägib Meimer oma kaitseväelase teekonnast, juhtimispõhimõtetest, samuti missioonidelt saadud valusatest ja mõtlemapanevatest õppetundidest.

Delfi video-podcast „Eriväelase jutud“ tutvustab Eesti vabaduse eest vajaduse korral elu hinnaga seisjaid teisiti, kui oleme tavaliselt harjunud meedias nägema-kuulma. Aastaid kaitseväes erioperatsioonide väejuhatuses töötanud, ka mitmetel välismissioonidel osalenud Remo Ojaste nüüdne konsultatsiooniettevõtte Combat Ready asutaja ja juht, vestleb „Eriväelase juttudes“ inimestega, kelle töö, süda ja kutsumus on otseselt või kaudselt seotud lahinguväljaga. Ta esitab küsimusi, peab dialoogi ja jõuab teemadeni, milleni jõuab vaid sõjaväelane sõjaväelasega rääkides.

Logi sisse ja/või hakka Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet ülal asuvast videost või kuulata seda podcast’ina!