14 aastat kaitseväes juhtivatel positsioonidel teeninud, mitmel välismissioonil osalenud, Võru Lahingukoolis ja Kaitseväe Akadeemias töötanud, kaitseväes teenetemärkidega autasustatud Afanasjev rääkis „Eriväelase juttude“ neljandas osas põhjalikult, kuidas oma sõjaväelasekarjääris valikuid tegi, meeskonnatöö peensustest, aga ka oma karjääri alguse väljakutsetest mitte-eestlasena eestikeelses keskkonnas. Samuti pühendas Afanasjev saates palju tähelepanu sõjaväest saadud kogemuste kasutamisele nii töises karjääris kui ka pereelus.

Delfi videopodcast „Eriväelase jutud“ avab Eesti vabaduse eest vajadusel elu hinnaga seisjaid teisiti kui oleme meedias tavaliselt harjunud. Aastaid kaitseväes erioperatsioonide väejuhatuses töötanud, ka mitmetel välismissioonidel osalenud tänane konsultatsiooniettevõtte Combat Ready asutaja ja juht Remo Ojaste vestleb „Eriväelase juttudes“ inimestega, kelle töö, süda ja kutsumus on otseselt või kaudselt seotud lahinguväljaga. Küsib küsimusi, peab dialoogi ja jõuab teemadeni, milleni jõuab vaid sõjaväelane sõjaväelasega rääkides.

Logi sisse ja/või asu Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet ülal asuvast videost või kuulata podcastina!