Käsperil oli juba lapsepõlves selge, et ühel hetkel seob ta oma elu kaitseväega. Mõte sai tegelikkuseks esmalt välismissioonidel, seejärel erioperatsioonide väejuhatuses, kuni mõne aasta eest lõpetas ta sõjaväelasekarjääri ligikaudu kümneaastase teenistuse järel. Seejärel on ta kogemusi ammutanud sisejulgeolekus, kaitsetööstuses ning riigihangete vallas. Täna kombineerib ta oma oskusi ja teadmisi koolitus- ja konsultatsiooniettevõttes Combat Ready, mis aitab parendada meeskonnatööd ning juhtimist läbi sõjaväelise juhtimise põhimõtete.

Käsper rääkis „Eriväelase juttude“ kolmandas osas nii oma sõduriks saamise loost, kogemustest ja õppetundidest meedikuna välismissioonidel, otsusest astuda ja pääsemisest erioperatsioonide väejuhatusse ning sellest, mis teda seal ees ootas ja milliseid õppetunde hilisemaks eluks kaasa andis.

Delfi videopodcast „Eriväelase jutud“ avab Eesti vabaduse eest vajadusel elu hinnaga seisjaid teisiti kui oleme meedias tavaliselt harjunud. Aastaid kaitseväes erioperatsioonide väejuhatuses töötanud, ka mitmetel välismissioonidel osalenud tänane konsultatsiooniettevõtte Combat Ready asutaja ja juht Remo Ojaste vestleb „Eriväelase juttudes“ inimestega, kelle töö, süda ja kutsumus on otseselt või kaudselt seotud lahinguväljaga. Küsib küsimusi, peab dialoogi ja jõuab teemadeni, milleni jõuab vaid sõjaväelane sõjaväelasega rääkides.

Logi sisse ja/või asu Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet ülal asuvast videost või kuulata podcastina!