X-is, mida tunti varasemalt Twitterina, saab nüüd teha audio- ja videokõnesid. Paljud platvormi kasutajad on saanud rakenduselt teate: „Audio- ja videokõned on nüüd siin!“

Rakenduse sätetes on uus sektsioon, kust saab kõnede tegemise lubada või välja lülitada. Lisaks saab seal valida, kellega neid kõnesid võimaldatakse, valides erinevate võimaluste vahel, sh kontaktides olevad inimesed, jälgitavad kontod, verifitseeritud kasutajad või kõik kolm.

Kõne saab alustada, avades otsesõnumid teise kasutajaga, vajutades telefoni pildiga nupule üleval paremal nurgas ja valides kas audio- või videokõne alustamise.

X-i postituses väitis tegevjuht Elon Musk, et tegemist on funktsiooni varajase variandiga. Musk rääkis hiljuti, et funktsioon saab saadavaks iOS, Androidi, Maci ja PC kasutajatele, ilma et nad peaks sisestama oma telefoninumbri.

Seni on teatanud kõnede tegemise võimalusest platvormi Premium kasutajad ja pole teada, millal ja mis ulatuses saabub see võimalus tasuta X-i kontodele. Samuti on X-i kasutajad teatanud, et funktsioon on võimalik praegu vaid iOS seadmetel.

Musk tahab muuta platvormi kõigile tasuliseks ning on juba hakanud küsima kasutajatelt Uus-Meremaal ja Filipiinidel konto eest 1 dollari aastas.