Kaseleht on pärast 13-aastast teenistust kaitsetööstusesse sukeldudes töötanud erinevatel ametikohtadel äriarendusest tippjuhini. Hetkel rakendab ta oma oskusi ettevõttes SensusQ, mille asutas koos endiste teenistuskaaslastega ja mis tegeleb luureteabe haldustarkvara loomisega.

Ta ühendab oma loomuliku enesemotivatsiooni, vastupidavuse ja teadmised meeskonna juhtimisest, andes inimestele tööriistu ületamaks isiklikke takistusi, kasvamaks ja kompamaks oma piire. „Eriväelaste juttude“ teises episoodis räägib ta oma kujunemisloost kaitseväelaseks, missioonikogemustest ja nendega toimetulekust, veteranide aitamisest, aga ka igapäevases töös ja elus iseenda elu juhtimisest, eesmärkide seadmisest ja igapäevaste muutuste tegemisest.

Delfi videopodcast „Eriväelase jutud“ avab Eesti vabaduse eest vajadusel elu hinnaga seisjaid teisiti kui oleme meedias tavaliselt harjunud. Aastaid kaitseväes erioperatsioonide väejuhatuses töötanud, ka mitmetel välismissioonidel osalenud tänane konsultatsiooniettevõtte Combat Ready asutaja ja juht Remo Ojaste vestleb „Eriväelase juttudes“ inimestega, kelle töö, süda ja kutsumus on otseselt või kaudselt seotud lahinguväljaga. Küsib küsimusi, peab dialoogi ja jõuab teemadeni, milleni jõuab vaid sõjaväelane sõjaväelasega rääkides. Esimeses saates oli Ojaste külaliseks kauaaegne Kaitseliidu juht Riho Ühtegi.

Logi sisse ja/või asu Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet ülal asuvast videost või kuulata podcastina!