Delfi videopodcast „Eriväelase jutud“ avab Eesti vabaduse eest vajadusel elu hinnaga seisjaid teisiti kui oleme meedias tavaliselt harjunud. Aastaid kaitseväes erioperatsioonide väejuhatuses töötanud, ka mitmetel välismissioonidel osalenud tänane konsultatsiooniettevõtte Combat Ready asutaja ja juht Remo Ojaste vestleb „Eriväelase juttudes“ inimestega, kelle töö, süda ja kutsumus on otseselt või kaudselt seotud lahinguväljaga. Küsib küsimusi, peab dialoogi ja jõuab teemadeni, milleni jõuab vaid sõjaväelane sõjaväelasega rääkides.

„Vabadus tuleb välja teenida. See ei ole ainult mõte, vaid see on tegevus, mida nii mõnigi eestlane on võtnud enda südameasjaks. Mida need inimesed on näinud, kaotanud ja selle nimel teinud, just sellest on võimalik kõigil nüüd õppida,“ ütleb Ojaste saate tutvustuseks.

Delfi Kogupaketi tellijatele nii videona vaadatava kui ka podcastina kuulatava saate esimeses osas on Ojaste külaliseks Eesti vanim teenistuses olev kaitseväelane, uuest aastast Kaitseliidu ülema juhi kohalt lahkuv Riho Ühtegi. Pea poolteise tunni pikkuses saates tuleb jutuks nii Ühtegi isiklik sõduriks ja sõjaväejuhiks kujunemise lugu, juhtimispõhimõtted, taasiseseisvunud Eesti kaitsevõime üles ehitamisel tehtud valikud, aga ka tulevikunägemused julgeolekuolukorrast maailmas ja Eestis.

Logi sisse ja/või asu Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet ülal asuvast videost või kuulata podcastina.