Õigupoolest, EBS-is rahvusvahelist ärijuhtimist õppides käis tema kursuselt Erasmusega välismaal ligikaudu 70 protsenti kursusekaaslaseid. „„Mis mõttes sa ei lähe välismaale?“ oli mu küsimus pigem,“ meenutab ta naerdes.

Tääker katsetas juba ülikooli ajal roheettevõtlust ja unistab sellistest liiklusummikutest, kus on koos tõukeratturid, ratturid, monoratturid. See on loogiline, sest naine töötab nüüd elektritõukerataste Äike kasvujuhina. Muu hulgas räägib ta sellestki, kuidas on sellist liikumisviisi seksikaks bränditud.

Üldiselt peab Tääker võrgustike loomist ja enesekindluse kasvatamist väga oluliseks osaks oma karjääriteekonnal. Enda sõnul oli ta lasteaias introvert, kes ei julgenud mitte kellegagi rääkida ning et ta enda isagi üllatub vahel selle peale, milliseks suhtlejaks tütar kasvanud on. Sellise arengu ja Erasmuses osalemise vahele tõmbab Tääker väga selge joone ning ootab juba uut võimalust, et saaks jälle välismaale. Võib-olla juhtub see kunagi magistriõppes.

„Noorest peast on eriti lihtne ju. Lihtsalt mine!“ soovitab ta neile, kes veel kõhklevad. „Tagantjärele ei mäleta inimene neid asju, mida ta tegi mugavustsoonis, vaid vastupidi.“

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri tegemistega saad end kursis hoida meie veebilehel eeagentuur.ee, Facebooki lehel või Instagramis @erasmuselood.

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid