Enne aga kodumaiseid uudiseid: tundub, et Vanasadama trammiliini projekt püsib graafikus ja lubadustest peetakse kinni.

Nädala liiklusmõtteid ja -tähelepanekuid on seekord lausa neli, sealhulgas ka alarmsõidukeid ja liiklusseadust puudutav mõte ning üks teema, mille üle käib täiesti asjatu kiun.

Kütuserubriigis on jutuväärilisi asju küllaga - Brent, tarnekärped, kodumaised kampaaniad jne. Ühtlasi kiikame Ühendkuningriiki, kus avati seni suurim elektriautode laadimisjaam lausa 180 laadijaga.

Automaksuvastase petitsiooni allkirjad anti koos kahe kingitusega üle riigikogule, kuid rahvale jäi kahjuks kogu aktsiooni juures midagi hoopis muud hambusse.

Räägime Eesti augusti automüügist, kus suuri üllatusi pole. Lisaks toimus Tartus 28. korda Motoshow, Indrek aga käis hoopis Münchenis, kus toimus IAA2023 ehk Frankfurdi autonäituse järeltulija.

Mis olid messi olulisimad ja tähelepanuväärseimad autod? Mis uudiseid veel teada sai? Mis korralduse juures häiris? Kuidas Eesti delegatsioon sinna kohale sai? Mis on aga vast olulisim järeldus messilt?

Nädala Elon ja Tesla on seekord personalivaldkonnast - Elon Muski mantlipärijaks loodetud finantsjuht üllatas analüütikuid ja astus hoopis tagasi.

Nädala proovisõiduauto on Renault Captur E-Tech. Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00