Robloxi tegevjuht David Baszucki ennustas reedel Robloxi arendajate konverentsil, et tuhanded täiskasvanud kohtuvad ja loovad n-ö päriselu suhteid rakenduse kaudu järgmise viie aasta jooksul.

See võib tunduda kui ulmeline idee, kuid Robloxi puhul võib see plaan teoks saada. Firma lisas juba mängule nõude, et kasutajad peavad tõestama, et on 17-aastased või vanemad. See tähendab, et kasutajad saavad omavahel suhelda, olles kindlad, et räägivad piisavalt vana inimesega.

Robloxi arendajate konverents

Järgmisel aastal plaanib Roblox kasutusele võtta AI tööriista, mis laseks kasutajatel luua oma avatari pildi ja tekstiga, mis aitaks luua realistlikuma kuvandi mängijast. Varsti hakkab tööle ka videokõnefunktsioon Roblox Connect, et hästi läbi saanud kasutajad saaks videokõnes edasi vestelda.

Baszucki rääkis konverentsil, kuidas nüüd, kui need asjad avalikult esitletud said, peavad nad eesmärgid saavutama. „Me oleme pühendunud,“ lisas ta. Ettekandel esitleti veel üheksat eesmärki, mis järgmiseks viieks aastaks seati. „Kohtume 2028. aastal tulemuste ülevaatamiseks. Ma loodan saavutada 60 kuni 70%.“

Eelmine kord seadis Roblox selliseid eesmärke viis aastat tagasi, ning Baszucki sõnul saavutati neist 58%. Nende hulgas oli 1 miljoni mängijani, vähemalt ühe Robloxi arendaja palga 50 miljonini aastas ja 100 arendajaga tiimini jõudmine.