Teatavasti algas Teeme Ära koristuspäevana, kuid aastatega on organisatsioon võtnud endale uusi eesmärke. Üheks neist ringmajanduse arendamine ning jäätmete ennetamine. Külaliste sõnul nägid nad, et organisatsiooni tegevus saaks olla palju mõjusam, kui nad teaks, kuidas kogunenud teadmiseid aktiivselt edasi enda. Ehk õppida koolitama.

Teeme Ära ei olnud koolitusorganisatsioon, kuid kasutas just Erasmuse rahastust selleks, et koolitusorganisatsiooniks saada. „Meie jaoks oli see projekt vahend omaenda tegevuse edasi aitamiseks,“ selgitas Kenk.

Taskuhäälingu osas avavad külalised ka seda, kuidas nemad lahendasid paljude projektide nõrgad küljed ehk vajaduste analüüsi ning mõjukirjelduse. Juttu tuleb sellestki, mis oli projekti puhul ajamahukas ning millised Erasmuse tingimused on nüüdseks muutunud. Külalised arutlevad ka, kas ja mida nad teeks nüüd teisiti ning jagavad soovitusi teistele organisatsioonidele, mis Erasmuse võimalusi kasutada soovivad. Juttu tuleb ka sellest, milleks sihtasutus Erasmust edaspidigi kasutada tahaks.

Teeme Ära sihtasutuse Erasmuse projekti tulemustega saab tutvuda SIIN!

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri tegemistega saad end kursis hoida meie veebilehel eeagentuur.ee, Facebooki lehel või Instagramis @erasmuselood.

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid