Enne aga vaatame, mis seisus on Vanasadama trammi projektiga seoses linnapea poolt antud lubadused. Kütusehindade osas on lõpuks posti otsa jõudnud tõus - miks?

Eeloleval nädalavahetusel toimub autoüritus Oldtimer camp. Mis see on, kus toimub, mida näha saab ja palju see maksab?

Anname ühe soovituse seoses Saksamaalt toodud kasutatud autodega. Nimelt toimib juba mõnda aega lahendus, kus Transpordiamet saab teada autode päris läbisõidu ning „keritud“ masinaid niisama lihtsalt arvele ei saa.

London laiendab ülimadalheitmetsooni ehk ULEZ-i, linlased sellega loomulikult rahul ei ole. Londoni linnapea aga näeb asja teises valguses.

Vaatame ka vahelduseks kosmosesse - viimasel ajal on toimunud mitu edukamat ja vähem edukamat Kuu-missiooni. Mis riigid ses osas läbi aegade edukaimad on olnud?

Kia õrritab uue elektriautoga EV5, Ford on välja töötamas oma elektriautode platvormi - seni on kasutatud VW AG MEB-platvormi.

Nädala Elonil on aga suur mure - nimelt õnnestus häkkeritel ligi saada mitte ainult Teslade tasulistele lisadele, vaid sealtkaudu ka kogu auto ülejäänud funktsioonidele. Tema õnneks oli tegu „valge mütsiga“ ehk sõbralike häkkeritega - kuid turvaauk on tõsine.

Nädala proovisõiduauto on reisimiseks ja telkimiseks mõeldud Sleep Packiga varustatud Dacia Jogger. Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00