Esmaspäevast alates said mõned Netflixi tellijad Kanadas ja UKs proovida Netflixi videomänge, mis töötavad kindlates televiisorites ja arvutites ning Netflixi veebilehel.

Netflixi mängude osakonna abijuht Mike Verdu kirjutas oma blogipostituses, et tegemist on piiratud beetatestidega vähestele inimestele. Seega ei saa kõik Netflixi tellijad Kanadas ja UKs veel mänge proovida. Kuigi see esmane mängude avalikkusele pakkumine on piiratud, on see potentsiaalselt Netlfixi videomägude ambitsioonide osas märkimisväärne samm.

Uus Netflixi mängude süsteem

Netlfixi kasutajad on saanud alates 2021. aastast mängida rakendusesiseselt mobiilimänge ning siiamaani on need saadaval olnud vaid iOS ja Android seadmetes. Kuid nüüd, kui mänge saab mängida ka televiisoris või arvutis striimimise teel, muutuks see kättesaadavamaks rohkematele tellijatele. See võiks ka Netflixi videomängude maastikul kaardile panna ja võimaldaks ettevõttel teiste videomänguettevõtetega ekraaniaja osas konkureerida.

Praegu on valitud kasutajatele kättesaadaval kaks mängu - Oxenfree ja uus mäng Molehew’s Mining Adventure.

Kui mängida teleriekraanil, saab mängu kontrollerina kasutada nutitelefoni. Androidi puhul oleks see kontroller kättesaadaval Netflixi rakenduses, kuid iOS seadmes peaks selleks eraldi rakenduse alla laadima, ütles Netflixi pressiesindaja Chrissy Kelleher The Verge'ile. Arvutiga veebis mängides saab kasutada hiirt ja klaviatuuri.