584 pakutava eseme hulgas on muuhulgas kohvilaud, linnupuurid ja õlimaalid. Samuti on pakkumisel kümned mööbliesemed, DJ-pult ja mitmed muusikainstrumendid. Esemed on üleval oksjoni korraldaja Heritage Global Partners lehel.

Oksjon on saanud nimeks „Twitter Rebranding: Online Auction Featuring Memorabilia, Art, Office Assets & More!“ ehk „Twitteri brändimuutus: veebioksjon, mis sisaldab mälestusesemeid, kunsti, kontoritarbeid ja palju muud!“.

Üks pakutavatest Twitteri siltidest on endiselt kinnitatud ettevõtte peakorterile San Franciscos 10. tänaval. Eelmisel kuul peatasid San Francisco ametiasutused ajutiselt teise Twitteri sildi eemaldamise katse. Oksjonil on ka muid Twitteri logoga esemeid.

Oksjonil müüdav ese
Oksjonil müüdav ese

Samuti pannakse oksjonile kaks õlimaali fotodest, mis kogusid Twitteris enim kuulsust. Esimene on maal Ellen Degenerese 2014. aasta Oscarite jagamisel tehtud staaride selfie'st. Teine on pildist, mille toonane USA president Barack Obama Twitteris postitas, kui ta 2012. aasta novembris ametisse tagasi valiti.

Õlimaal
Õlimaal

Oksjonil on ka muusikaseadmeid alates kitarridest kuni trummikomplektide ja võimenditeni, samuti DJ-pult.

Oksjonimaja Heritage Global Partners andmetel on iga eseme miinimumpakkumine 25 dollarit. Oksjon avatakse 12. septembril ja lõpeb kaks päeva hiljem.

Selle aasta alguses korraldas Twitter oksjoni, müües sadu esemeid oma San Francisco peakorterist. Kõrgeim pakkumine tehti kuulsale linnu logole, mis müüdi 100 000 dollari eest.