See on samm ettevõtte pikemas plaanis liikuda keskkonnasäästlikumate transpordilahenduste suunas ja pakkuda klientidele veelgi enam valikuvõimalusi.

Teslade Bolti platvormile lisamine on esimene samm pikaajalistest investeeringutest elektrisõidukitesse, mida on kavas järk-järgult veelgi enam kasutusele võtta. Eesti on esimene riik, kus uued sõidukid kasutusele võetakse ning lähikuudel jõuavad Teslad veel mitmesse Euroopa linna.

„Meie 3,5 miljonit autojuhti ja kullerit on meie platvormi elujõud ning see, kui hästi nemad meie uued algatused vastu võtavad, on Bolti edu jaoks võtmetähtsusega,“ ütles Bolti Eesti sõiduteenuse juht Oscar Rõõm. „Teslade lisandumisega Tallinnasse loodame innustada inimesi veelgi enam kasutama uusi ja jätkusuutlikumaid transpordilahendusi,“ lisas ta.

„Eesti on esimene turg, kus me Teslade laialdasemat kasutuselevõttu proovime. Sõltuvalt turunüanssidest, juhtide ja klientide tagasisidest ning laadimisvõrgu võimalustest saame laieneda ka teistele turgudele ja jagada enda kogemusest õppetunde,“ selgitas Rõõm.

Selleks, et aidata elektrisõidukite kasutamist Baltikumis veelgi laiendada, investeerib Bolt jätkuvalt elektriautodesse ja teeb koostööd Eleportiga, kasutades Eleporti elektrifitseerimisalaseid teadmisi ja enam kui 200 avaliku laadimispunkti võrgustikku üle Eesti, Läti ja Leedu.

Klientidel on võimalik Teslaga sõita, tellides sõidu Bolti platvormil kategoorias Bolt, Comfort, Electric või Premium.