Jaapanlased, sakslased, ameeriklased, itaallased; restaureeritud museaalid, hot rod'id, stance... Tihti jääb autofoorumites kolades silma suhtumine, et vali üks ja seisa selle eest! Kuid... miks?

Ralf on selle suhtumise vastand. Autosid ta liiga kergekäeliselt müünud pole ja valikus on midagi igale maitsele - '66 aasta madalaks lastud pinstripe'idega põrnikast kuni maitsekalt tuunitud neljanda põlvkonna Toyota Suprani.

Saates räägime alustuseks sellest, kuidas Ralfi autohuvi tekkis - varsti võib suuremate mõjutajate teemal juba uurimustöö avaldada... Edasi suundume aga tema autovaliku juurde.

Veidi pikemalt räägime Suprast ja selle auto fenomenist - selle mudeli kiidulaul võtab internetis kohati absurdseid mõõtmeid. Mis Ralfi Supra ehitust mõjutas, mis jõu- ja ilunumbreid see evib ja kus seda näha võib?

Muuhulgas räägime ka Eesti autokultuurist üldisemalt - mis on meie autoskeene puudujäägid, kelle tõttu on sellele viimasel ajal halb maik juurde tekkinud ja mida saaks paremini.

Saatejuht on Veli V. Rajasaar, külas käis autoentusiast Ralf Tafenau. Saadet saab kuulata allolevas pleieris või siin lingil klikkides. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Head kuulamist!

1x
00:00