HBO® on üks maailma kõige lugupeetumaid meelelahutusbrände. Warner Bros. Discovery-sse kuuluv HBO pakub ulatuslikku programmivalikut, mis hõlmab hiljutisi fännide lemmikuid nagu „Viimased meie hulgast“, „Eufooria“, „Valge lootus“, „Pärijad“ ja „Lohede koda“ ning ikoonilisi sarju nagu „Troonide mäng“, „Sopranod“, „Seks ja Linn“, „Võrgustik“ ja „Sõprade kokkutulek“ (Friends: The Reunion).

Telia TV kommentaar

Sellega täieneb Telia TV-s pakutav HBO kõrgetasemeline sisuteenus Warner Bros. Discovery eriilmeliste telesarjade, eriprogrammide, miniseriaalide ning dokumentaalsarjade ja –filmidega.

„Meil on hea meel, et Warner Bros. Discovery koostöö Teliaga laieneb, mis võimaldab meil tuua tunnustatud Max Originals sisu Telia klientideni Eestis. Soovime, et HBO tipptasemel sisu oleks kättesaadav regiooni kohalikes keeltes ning seetõttu pühendume pikaajalisele koostööstrateegiale Teliaga,“ ütles Warner Bros. Discovery Põhja- ja Ida-Euroopa äriarenduse ja jaotusvõrgu üksuse juht Ekaterina Mihajlovic.

Telia Eesti televisiooni ja meelelahutuse valdkonna juht Birjo Kiik avaldas heameelt selle üle, et strateegiline koostöö Warner Bros. Discovery’ga toob Telia teleteenuse klientideni senisest veelgi rikkalikuma sisu.

„Kõrgetasemeline ja pidevalt uueneb HBO sisu võeti meie klientide poolt kohe alguses väga hästi vastu. Üheks põhjuseks on kindlasti eestikeelse tõlke olemasolu. Max Originals uute sarjade, filmide ja dokumentaalprogrammide lisandumisega saame oma kliente taas positiivselt üllatada,“ lisas Kiik.

Võrreldes HBO Original sisuga on Max Originals suunatud laiemale vaatajaskonnale ning peredele, lisades HBO valikusse mitmekesisust nii teemade kui žanrivaliku osas.

Go3 kommentaar

HBO Go3s

Alates 3. juulist saavad Go3 kliendid ligipääsu HBO ja HBO Maxi laialdasele sisukataloogile.

„Meil on hea meel, et saime laiendada oma partnerlust Go3-ga kõigil kolmel Balti turul pakkudes oma partneri klientidele juurdepääsu erakordsele elamusele ja meelelahutusele HBO laialdase sisukataloogi abil,“ ütles Warner Bros. Discovery Kirde-Euroopa levitamise ja äriarenduse director Ekaterina Mihajlovic. „Meie jaoks tähendab see samm seda, et saame olla fännidele võimalikult kättesaadav, võimaldades neil sisu vaadata neile kõige mugavamal viisil.“

„Oleme viimastel aastatel sõlminud Go3-ga eduka partnerluse discovery+ näol ja meil on hea meel, et saame seda laiendada ka HBO näol, tuues Go3 tellijatele auhinnatud ja kriitikute poolt tunnustatud HBO ja Maxi originaalsisu,“ lisas ta.

„Me oleme väga rõõmsad, et saame tuua HBO kaubamärgi ja selle ikoonilise originaalsisu Go3 vaatajateni,“ kommenteeris Go3 televisiooni tegevjuht Jan Wykrytowicz. „Nagu Tyrion Lannister ütles: „Maailmas ei ole midagi võimsamat kui hea lugu.“ HBO ainulaadne lugude jutustamine sobib ideaalselt Go3 olemasoleva sisuga. Meie kliendid saavad nautida Baltikumi kõige ulatuslikumat ja erakordsemat meelelahutuskogemust.“