Uus Corsa rõõmustab uue disainiga, sealhulgas margile iseloomuliku Opel Vizori näoga esiosas ning enesekindlalt rõhutatud Opeli kirjaga auto tagaosa keskel. Esimest korda näidati seda lahendust mõne kuu eest piiratud tootmisarvuga mudelil. Ja esmakordselt on Corsa jaoks saadaval olev Grafik Grey värvitoon.

Uue juhiala disaini hulka kuuluvad uued mustrid istmekatetel kui ka uus käiguvalits ja rool. Lisavarustusena on uuel Corsal saadaval täielikult digitaalne juhiala, mis põhineb ettevõtte Qualcomm Technologies Snapdragon Cockpit Platforms tootel koos uue, intuitiivse teabe- ja meelelahutussüsteemiga ja kuni 10-tollise värvilise puuteekraaniga.

Qualcomm Technologies1 integreeritud Snapdragon Cockpit Platformil on täiustatud graafika, multimeedia, arvutinägemise ja tehisintellekti (AI) võimalused. Navigatsioonisüsteem pakub ühendatud teenuseid, loomulikku kõnetuvastust „Hey Opel“ ja üle-õhu uuendusi. Esimest korda ühenduvad Apple CarPlay ja Android Autoga ühilduvad nutitelefonid sõiduki multimeediasüsteemidega juhtmevabalt, sama kehtib ka laadimise kohta.

Pimestusevabad Intelli-Lux LED® maatriks esituled, mille Corsa 2019. aastal väikeautode segmenti tõi, on samuti veelgi paremad ja täpsemad – varasema kaheksa eraldi juhitava leed-elemendi asemel on need nüüd 14 leed-elemendiga.

Juhtimise ja manööverdamise teevad pingevabamaks lisaks paljud teised tipptasemel juhiabisüsteemid. Neid leidub uuest kõrge eraldusvõimega panoraam-tahavaatekaamerast kuni eesliikuja kiirusega kohanduva püsikiirushoidja ja kiirusepiirajani, samuti automaatse hädapidurdusega kokkupõrkehoiatuse ja jalakäijatuvastuseni.

Corsa Electric on nüüd suurema võimsusega ja täiustatud akuga, mis võimaldab WLTP järgi läbida ühe laadimisega kuni 402 kilomeetrit. Ka teised jõuallikad on tõeliselt uudsed. Corsa on esimene Opeli mudel, mis on saadaval 48-voldise hübriidina. Kliendid saavad uue Corsa puhul valida erinevate ajamite vahel, alates täiselektrilisest ja hübriididest kuni ülitõhusate sisepõlemismootoriteni, mis on selles segmendis konkurentsitu valik.

Ja kui Corsa Electricut on vaja laadida, käib see kiiresti. Kiirlaadija puhul saavutab aku kuni 80 protsenti oma kogumahust vaid 30 minutiga (20–80 protsenti).

„Opel Corsa on olnud müügihitt enam kui 40 aastat. Viimasel kahel aastal oli see enimmüüdud väikeauto Saksamaal ja 2021. aastal Ühendkuningriigis enimmüüdud auto üldse. Meie jaoks on see edu tunnustus meie tööle ja annab lisamotivatsiooni teha edaspidi veelgi paremini,“ ütles Opeli tegevjuht Florian Huettl.

„Uus Corsa on veelgi moodsam, veelgi emotsionaalsem ja parem. Selle vapustava disaini, kõrgematest segmentidest üle toodud tipptehnoloogiate ja uue, sõidu ajal heitmevaba elektri- ja hübriidtehnoloogiaga tahame kliente inspireerida ja näidata neile, mida nad võivad täna ühelt väikeautolt oodata,“ rääkis Huettl.

Opel on üks Euroopa suurimaid autotootjaid ja tänu ulatuslikule elektrifitseerimisstrateegiale ka liider CO2-heidete vähendamisel. Koos oma Briti sõsarmargi Vauxhalliga on ettevõte esindatud enam kui 60 riigis üle maailma. Aastaks 2024 jõuab turule elektrifitseeritud versioon igast Opeli mudelist ning alates 2028. aastast keskendub Opel Euroopas täielikult elektrisõidukitele. Tänaseks on elektrifitseeritud juba 12 mudelit.