Autol on 85 kWh aku. USA versioonil on peal 210 kW (286 hj) ning Euroopa versioonil 150 kW (204hj) elektrimootor. Kiirendus sajani on sellel tagaveolisel masinal 7,9 sekundit.

Masin on 4,962 meetrit pikk, viiekohalise versiooni pikkus oli 4,712 meetrit – seega on auto läinud 25 cm pikemas. Sama palju kasvas ka teljevahe ja selle arvelt siis kolmas istmerida juurde tehtigi.

Suurema elektrilise VW bussi uute funktsioonide hulka kuuluvad tuuleklaasinäidik, uuenenud meelelahutussüsteem ja nutitelefoni abil kaugparkimine. Aoto katusel on 1,5-ruutmeetrine klaaskatus, mida saab puutetundliku liuguri või häälkäskluste abil muuta läbipaistvast läbipaistmatuks ja vastupidi. Põhja-Ameerika versioonidel on ka jahutusega istmed ja valgustatud Volkswageni logo auto ninaosal.

Esimesed ID. Buzzid jõuavad Ameerikas klientideni 2024. aastal. Peaaegu samaaegselt turule tulekuga Põhja-Ameerikas, on pikendatud telgede vahega ID. Buzz saadaval ka Euroopas. Sarnaselt Multivanile ja Bulli T6.1-le toodetakse kõik ID. Buzzid Hannoveris asuvas Volkswageni tarbesõidukite peatehases.

Autol on kahjuks veel peal puututundlikud liugurid mitmete funktsioonide juhtimiseks. Maksimaalne sõiduulatus on veidi enam kui 400 kilomeetrit.