Ühel ilusal päeval ütles ütles Reigo Ahvena muusikaõpetaja, et trummimäng on poisil selge, võttis ta jalge ette tee Tartu Ülikooli ning asus hoopis semiootikat õppima. Seal loodi üheskoos teiste semiootikutega bänd, mis on Ahvena sõnul tänase päevani parim, mis Eestis kunagi olnud. Kõige muu keskel jõudis ta püsti panna ka rütmimuusikaosakonna jämmi-jazziõhtud.

Aga sealjuures tahtis Reigo õppida ka Soomes Sibeliuse Akadeemias.

Tagasi ei hoidnud Ahvenat ka paarikuune poeg – ta pakkis pere kaasa, läks akadeemia ukse taha ja palus end väliskuulajaks registreerida. Tema sõnul ei hoia lapsed vanemaid kunagi tagasi, nad viivad ainult edasi, kui selleks vaid tahe on. Areng reisidel või välismaal on vastastikuse peegeldamise võimaluse tõttu kiirem, kui see oleks seda koduses argielus, leiab ta.

Selle jaoks, et teada saada, kuidas sai väliskuulajast erasmuslane ja mida põnevat see periood ja ülejäänud elu Reigole tõi, kuula taskuhäälingut!

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri tegemistega saad end kursis hoida meie veebilehel eeagentuur.ee, Facebooki lehel või Instagramis @erasmuselood.

Saatejuht Sabina Sägi ja muusik Reigo Ahven.

Jaga
Kommentaarid