Messil saab näha erinevaid elektriautosid, alustades maailma kiireimast SUVst — Tesla Model X Plaid — kuni mudeliteni mida pole Eestis veel nähtudki, näiteks NIO ET5 (vt kogu autode listi teate lõpus). Messil on ka proovisõiduala, kus saab valikut elektriautosid proovida.

Messipäevad on jaotatud kaheks:

12. mail toimub elektriautomessi ärikliendipäev — täiemahuline elektromobiilsuse konverents paneeldiskussioonidega, kus astuvad üles muuhulgas üles

kliimaminister Kristen Michal, Telia Eesti CEO Holger Haljand, Eesti suuremate kiirlaadimisvõrgustike juhid ja ka eksperdid välismaalt.

Ka ärikliendipäeval on messil esindatud messialal kõik eksponendid ning avatud proovisõiduala.

Ärikliendipäeva lavaprogramm on leitav ecarexpo.ee virtuaalmessi lehel siin ja on ka pildina pressiteatega kaasas.

13-14. mail on avatud eCarExpo kogeperemessina, kus päeva juhatab Robert Rool. Nii väiksemad kui suuremad elektriautohuvilised leiavad siit endale huvipakkuvat ning vastuse saavad kõik elektriautodega soetud küsimused. Proovisõitudele saab juba eelregistreerida meie veebilehel.

Külastajatele on ka ettevõtjatelt spetsiaalsed messipakkumised.

Lisaks autodele on kohal proovimiseks elektrimootorrattaid ja elektrijalgrattaid. Tutvuda saab laadimis- ja päikeseenergia lahendustega.

Messi raames on avatud ka eksklusiivne äritutvuste loomise platvorm Exponaut Matchmaking

https://matchmaking.exponaut.me/. Kohtuda võid terve nädala jooksul virtuaalselt või 12. mai ärikliendipäeval eCarExpo Matchmaking alas, mis asub Unibet Arenal.

eCarExpo mess toob elektriautod eestlastele lähemale.

lavaprogramm

Siin on kinnitatud mudelite list, mis on elektriautomessil kohal:

Tesla Model X Plaid, NIO ET5, Hongqi E-HS9, Tesla Model S,3,X ja Y, Porsche Taycan 4S, Volkswagen ID.3, ID.4, ID.5 ja ID. Buzz, Audi Q8 e-tron, BMW iX, Škoda Enyaq iV 60 / iV80 / Founders Edition, Hyundai Ioniq 5, Nissan ARIYA, Nissan LEAF, Genesis GV60 Sport, Seres 3, Subaru Solterra, Kia e-Niro, Kia EV6, Fiat 500e, Peugeot e-2008, Citroën ë-C4. Lisaks elektrilised mootorrattad ja jalgrattad.