Selle asendi eest hoiatavad Indoneesia Lääne-Nusa Tenggara üldhaigla arstid, kelle hoiatus põhineb aastatepikkusel kogemusel ja kirjeldatud konkreetsel juhtumil. Uroloogid teatavad, et 37-aastane kohalik mees murdis hiljuti sellises poosis seksides oma peenise.

Nagu patsient selgitas, kuulis ta intiimse hetke ajal valju plumpsumist meenutavat heli, misjärel tundis teravat ning talumatut valu. Kui arstid ta haiglas üle vaatasid, oli ta peenis verevalumites ja tugevasti paistes ning meenutas oma kuju ja värvi poolest baklažaani. Mehel diagnoositi „peenisemurd“ koos kusiti rebendiga. Talle tehti erakorraline operatsioon, mille käigus kahjustused parandati.

Nagu arstid selgitavad, tekib meestel selline vigastus seetõttu, et antud asendis võib kõvastunud mehe suguelund lüüa tugeva jõuga vastu partneri häbemeluud või kõhukelmet ja see võib omakorda viia selleni, et peenise korgaskehad, mis vastutavad erektsiooni eest, annavad järele ning nendest lekib rebendi kaudu veri teistesse peenise osadesse. Arstide sõnul on sellised juhtumid harvad, kuid neid siiski esineb. Indoneesia arstide väitel on esinenud ka juhtumeid, kus meesterahvas on masturbeerimisega läinud liigselt hoogu ning tulemuseks on säärane intiimse ihuliikme vigastus.