Hannele Känd on mitmekülgne naine – tema karjäär algas Endla teatris laudu koristades, viis ta vahepeal Šotimaale draamaõpetajaks, Soome karmi kevadesse Erasmuse projekti tegema ja tõi ringiga tagasi Eesti teatrimaailma, Noorsooteatrisse kommunikatsiooni ja etendusteenistust juhtima.

Oma elu parimaks ajaks loeb Känd ka 13 aastat hiljem just Šotimaal veedetud aastat. Tema sõnul ei tohi vabatahtlikku aastat karta – see on ainult üks aasta sinu elust, aga kõik see, mis sa sealt saad on nii väärtuslik, et käik tasub igal juhul ära. „Rahvusvaheline kogemus, kus sa saad mõtestada ja leida iseend läbi erinevate kultuuride ja rahvaste, elades, õppides või töötades välismaal, annab paksu kihi kogemust ja oskust näha asju teiste silmadega. „

Kui soovid rohkem teada #vabatahtlikkusonelustiil liikumisest, Kopli ekskursioonidest, teatri rollist haridusmaastikul, kuula kindlasti seekordset taskuhäälingu osa!

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri tegemistega saad end kursis hoida meie veebilehel eeagentuur.ee, Facebooki lehel või Instagramis @erasmuselood.

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid