Minecraft Legends on Mojang Studios ja Blackbird Interactivei täiesti uus strateegiamäng, kus mängijad saavad avastada „muutuste äärel olevat lopsakate biotoomide ja rikkalike ressurssidega maad“. „Piglini invasioon on alanud ja mängijate ülesanne on innustada liitlasi ja juhtida neid strateegilistes lahingutes, et Overworldi päästa!“ kirjutavad mängu Eesti esindajad.

„Me oleme juba nii põnevil, et saaksite sukelduda Minecraft Legends'i maailma ja me ei jõua teie seiklusi Overworldis ära oodata!“ ütlesid esindajad.

Minecraft Legends on saadaval PC Game Passis, mis on Eestis saadaval hinnaga 9.99 eurot kuus. PC Game Passiga liitumise kohta saab rohkem infot aadressil xbox.com/pcgamepass.

Lansseerimise tähistamiseks saavad uued liikmed Eestis piiratud aja jooksul kasutada eripakkumist „3 kuud 9.99 euro eest“.

PC Game Pass'i liikmed saavad kohese ligipääsu sadadele kvaliteetsetele PC-mängudele Windowsis, sealhulgas Xbox Game Studios uutele mängudele, Bethesda ikoonilistele mängudele, EA Play liikmesusele ja liikmetele mõeldud eelistele Rioti mängudes.

Rohkem infot mängu Minecraft Legends kohta leiab siit.