Hiljuti ilmusid Redditisse paljastavad fotod kellestki Claudiast, kes hakkas kohe kasutajatega flirtima ja värvikalt kirjeldama oma seksuaalfantaasiaid.

Claudia

Skeem toimis: tüdruk külvati üle komplimentidega ja vastuseks kutsus ta kõiki endaga sõnumeid vahetama ning lubas saata alasti pilte, tõsi, seda küll raha eest.

See kõik jätkus, kuni üks kasutajatest idülli lõhkus. Ta kirjutas, et Claudia foto juures on näha tehisnärvivõrgu tööd ja tüdrukut pole tegelikult olemas. Mõne aja pärast jõudsid Rolling Stone'i ajakirjanikud Claudia loojate juurde - tüdruku lõid kaks informaatika tudengit.

Poisid tunnistasid, et said inspiratsiooni kasutajast, kes müüs päris naiste pilte ja genereerisid Stable Diffusion närvivõrgu abil Claudia foto. Tudengite sõnul mõtlesid nad seda kõike naljana, kuid Redditi kasutajad kandsid neile tõesti paljaste piltide ootuses üle 100 dollarit- (90 eurot- toim.). Tõsi, nüüd pole enam võimalik neid ninapidi vedada - osa Claudia postitusi on kustutatud ja kommentaarid tehisnärvivõrgu poolt loodud tüdrukust levivad keskkonnas praegu väga aktiivselt.