Eesti mängijad saavad nüüd PC Game Passiga liituda ja kohese juurdepääsu sadadele kvaliteetsetetele PC-mängudele, sh. ka Xbox Game Studio ja ikoonilistele Bethesda mängudele. PC Game Pass annab ühtlasi EA Play liiikmelisuse ning ja Rioti liikme eelised. PC Game Passi on lisandumas mängud nagu uus Minecraft Legends (18. aprillil), Redfall (2. mail) jpt.

Microsoft käivitas eile oma PC Game Pass teenuse 40 uues riigis, sealhulgas paljudel Euroopa turgudel. Pärast teenuse eelproovimist nendes riikides viimase kahe kuu jooksul on PC Game Pass ametlikult saadaval kogu Euroopas, Põhja-Aafrikas ja Lähis-Idas, sealhulgas Horvaatias, Islandil, Liibüas, Kataris ja Ukrainas.

See laienemine tähendab, et nüüd on Game Pass kättesaadav 86 riigis. Microsoft püüab oma tellimusteenust laiendada konsoolist kaugemale. Microsofti mängude tegevjuht Phil Spencer hoiatas eelmisel aastal Xbox Game Passi kasvu aeglustumise eest konsoolide poolel, kuid märkis, et ettevõte näeb uskumatut kasvu PC kasutajatel. Microsoft ütles oktoobris, et PC Game Pass'i tellimused kasvasid aastaga 159 protsenti.

PC Game Pass sisaldab juurdepääsu Microsofti Xboxi PC-mängudele, sadadele PC-mängudele, Bethesda mängudele ja isegi EA Play liikmelisusele, kus saab kuni 10 tundi uusi mänge proovida.

PC Game Pass on saadaval Eestis hinnaga 9,99 EUR/kuu. PC Game Passiga liitumise kohta leiab lisainfot aadressil xbox.com/pcgamepass.

Laienemise puhul saavad uued huvilised Eestis kasutada eripakkumist, mille raames saab PC game Passiga liituda 3 kuuks 1 euroga. Insider programmis osalejatele kehtib 2 lisakuud tasuta PC Game Pass'i liikmelisust, mis pikeneb automaatselt ning on nähtav lähipäevil kasutajakonto alt.

„Täname kõiki, kes olid esimesed Eesti ametlikud PC Game Pass'i liikmed ning aitasid meil kasutajakogemust kujundada!“ ütles Xboxi Eesti tiim. „Xbox on pühendunud mängurõõmu jagamisele ja oma kogukonna laiendamisele. Oleme põnevil, et PC Game Pass on nüüd saadaval juba 86 riigi mängijatele, et sadu põnevaid mänge kõik koos mängida!“