Twitteri kasutajad märkasid eile, et lehe vasakus ülanurgas olev sinine linnukujuline kodunupp oli muutunud Doge shiba inu tõugu koera kujutiseks, mis on ühtlasi Dogecoini krüptoraha sümboliks.

Forbesi andmetel märkasid suhtlusvõrgustiku kasutajad uuendust 3. aprillil meie aja järgi kella 20.30 paiku. Pole selge, kas see muudatus on tehtud pikemaks ajaks. Twitteri esindajad avaldamise järel seda ei kommenteerinud.

Twitteri omanik Elon Musk avaldas juhtunut kommenteerides ekraanikuva suhtlusvõrgustiku kasutajaga peetud kirjavahetusest, kes tegi talle ettepaneku osta Twitter ja panna selle logoks Doge. „Nagu lubatud,“ kirjutas Musk lakooniliselt.

Pärast muudatuste tegemist tõusis Dogecoini krüptovaluuta väärtus börsil Binance 30%. Tokeni hind tõusis vaid 30 minutiga üle 0,10 dollari.

Twitteri logo sotsiaalvõrgustiku rakenduses on jäänud samaks. Platvormi ametlikel lehtedel on säilinud sinise linnuga logo.

Twitteri omanik ja 133 miljoni jälgijaga konto omanik Elon Musk on varem korduvalt maininud Dogecoini oma säutsudes. 2021. aasta veebruaris, pärast Muski säutsude jada selle krüptovaluuta kohta, tõusis Dogecoini hind enam kui 50% (sel hetkel 0,05 dollarini tokeni kohta).