NASA teatas esimest korda peale 1972. aastat Kuu orbiidile lendava mehitatud lennu koosseisu.

Artemis 2 meeskond: Christina Koch, Victor Glover, Reid Wiseman ja Jeremy Hansen

Artemis 2 meeskonda kuuluvad: komandör Reid Wiseman, piloot Victor Glover, 1. missioonispetsialist Christina Hammock Koch ja 2. missioonispetsialist Jeremy Hansen. „Esimest korda enam kui 50 aasta jooksul on need inimesed - Artemis II meeskond - esimesed inimesed, kes lendavad Kuule,“ teatas NASA direktor Vanessa Wyche. „See missioon sillutab teed inimuuringute laiendamiseks süvakosmoses ja avab uusi võimalusi teaduslikeks avastusteks, majanduslikuks, tööstuslikuks ja akadeemiliseks koostööks.“

Reid Wisemani jaoks on see teine ​​kosmoselend. 2014. aastal viibis ta rahvusvahelises kosmosejaamas pardainsenerina. Wiseman on kosmoses veetnud üle 165 päeva.

See missioon on ka teine ​​​​kosmoselend Victor Gloverile, kes oli 2011 kosmoselaeva SpaceX Crew-1 piloot.

Ka Christina Koch on juba kosmoses käinud ning talle kuulus naise pikima soolo-kosmoselennu rekord, kokku viibis ta 328 päeva kosmoses, ning ühtlasi olid tema ja Anne McClain esimesed naised, kes väljusid rahvusvahelisest kosmosejaamast avakosmosesse. Koch lendas ISSile aastal 2019 Sojuz MS-12ga ja naases Sojuz MS-13ga.

Kanadat esindav Jeremy Hansen aga teeb oma esimese kosmoselennu. Ta on Kanada õhujõudude kolonel ja endine hävitajapiloot, kes lendas CF-18 tüüpi hävitajal. Tal on bakalaureusekraad kosmoseteaduses ja magistrikraad füüsikas.