Esiteks - mis üldse on MyBee, kas sellel on seost ka CityBeega? Mis neid eristab? Konkurente jagub, mis MyBee silmapaistvamaks teeb?

Miks aga pikaajaline autorent? Kes seda teenust veel pakuvad, mis hinnaga? Kust üldse algab pikaajaline rent? Milliste autode vahelt valida saab ja kas need on kõik uued? Kuidas valitud auto kätte saab ja kui kiiresti? Kas see tuuakse ka kohale või peab ise järele minema?

Pikemaajalise autokasutuse puhul tuleb rääkida ka hooldusest ja rehvivahetusest. Kes selle eest vastutab? Mis saab siis, kui klient sõlmib lepingu pikemaks perioodiks kui maksta suudab?

Kuidas kogemus kliendi jaoks välja näeb? Kas kogu asi käib läbi mobiilirakenduse, kas on olemas ka klienditugi, mis nii mõnelgi autorendifirmal on pigem puudulik? Mis piirangud renditud autole kehtivad - palju tohib sõita, kas võib ka riigist välja pikemale reisile minna?

Erinevate rendiautode lõhkumise ja pahatahtliku kasutamisega seotud uudiste valguses tuleb jutuks ka see, kuidas autorendiga tegelev firma enda vara kaitsta saab.

Nii mõnigi mobiilsusfirma tegeleb uudsete tehnoloogiate arendamisega nagu näiteks kaugjuhitavad autod. Kas ka MyBeel on midagi sarnast plaanitud?

Saatejuhid on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson, külas on MyBee Eesti regioonijuht Aleksis Anijärv. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kust saad jooksvat infot automaailma kohta ning näha proovisõiduautodega seonduvat. Saadet saab kuulata allolevas pleieris või Spotifys siin lingil. Head kuulamist!

1x
00:00