Elon Muski ideede mastaap muutub aina grandioossemaks. The Wall Street Journali andmetel on ta nüüd otsustanud rajada Texasesse oma ettevõtete töötajate jaoks oma tulevikulinna.

Linna projektis on kümned moodulmajad, ujula, spordiväljakud ja kool. Selles hakkavad elama Space X, Tesla ja Boring Company töötajad ning maju ja maad antakse üürile soodsa hinnaga, kirjutatakse artiklis. Tulevikulinn hakkab laiuma umbes 400 hektaril.

Muski tulevikulinn Texases

WSJ käsutusse jõudnud Muski firma sisedokumentide järgi on linna ehitus juba täies hoos, kuid valmimisaeg pole veel teada. Kohtumisel kinnisvaramaakleritega kirjeldas miljardär oma ideed kui „Texase utoopiat“ Colorado jõe ääres.

Texase seaduste kohaselt peab linnas olema registreerimise taotlemiseks vähemalt 201 elanikku. Bastropi maakond pole Muskilt ega tema esindajatelt avaldusi saanud, vastas kohalik administratsioon.

Muide, ka Walmarti endisel juhil Marc Lore'l on plaanis ehitada oma ökoloogiline linn „roheliste“ majadega ja ilma bensiiniautodeta. 150 000 aakri suuruse projekti eelarve on 400 miljardit dollarit.